Boblefolie er et meget populært materiale, når det kommer til at emballere og pakke varer, og det er der flere forskellige grunde til. Det er nemt at arbejde med, det giver en god beskyttelse af dine varer og det vejer ikke særlig meget - hvilket vil sige, at fragtprisen kan holdes nede.

Boblefolie består af to forskellige sider. Den ene side er flad og glat, mens den anden sider har bobler med luft i. Når du pakker noget ind i boblefolie, så bør boblerne vende ind mod den vare der skal beskyttes. På den måde vil varen være bedst beskyttet - også selv om der går hul på et par af boblerne.

Boblefolie har den store fordel, at det er let og fleksibelt at arbejde med. Du behøver ikke alverdens redskaber og du kan forme det efter behov. Derudover er det modstandsdygtigt over for fugt, støv og snavs. Med boblefolie får du altså derfor både en super beskyttelse af dine varer, et materiale der er let og fleksibelt at arbejde med og et letvægtigt materiale, som sørger for, at prisen på fragt ikke skyder i vejret. 

Læs mere om de forskellige typer boblefolie vi forhandler her på siden.

Model/varenr.: 230005
Pris pr. stk. 85,00 DKK  u/Moms
 • Pris ved 10 stk. 75,00 DKK
 • Pris ved 25 stk. 60,00 DKK
Model/varenr.: 230007
Pris pr. stk. 175,00 DKK  u/Moms
 • Pris ved 5 stk. 155,00 DKK
 • Pris ved 15 stk. 145,00 DKK
Model/varenr.: 230012
Pris pr. stk. 235,00 DKK  u/Moms
 • Pris ved 5 stk. 200,00 DKK
 • Pris ved 10 stk. 180,00 DKK
Model/varenr.: 230023
Pris pr. stk. 320,00 DKK  u/Moms
 • Pris ved 5 stk. 285,00 DKK
 • Pris ved 10 stk. 265,00 DKK
Model/varenr.: 230027
Pris pr. stk. 400,00 DKK  u/Moms
 • Pris ved 6 stk. 350,00 DKK
Model/varenr.: 230032
Pris pr. stk. 490,00 DKK  u/Moms
 • Pris ved 5 stk. 445,00 DKK
Model/varenr.: 230034
Pris pr. stk. 575,00 DKK  u/Moms
 • Pris ved 5 stk. 500,00 DKK
Pris pr. stk. 360,00 DKK  u/Moms
 • Pris ved 5 stk. 320,00 DKK
Pris pr. stk. 840,00 DKK  u/Moms
 • Pris ved 5 stk. 590,00 DKK
Pris pr. stk. 390,00 DKK  u/Moms
 • Pris ved 5 stk. 360,00 DKK

Altid høj kvalitet til gode priser
Boblefolie kan være en god løsning, når dine produkter kræver en ekstra god beskyttelse. Boblefolie er et praktisk og stødabsorberende produkt, som er meget fleksibelt og let at anvende uanset hvad du skal pakke ind. Du kan både bruge det til små og store genstande. Har du små, flade og skrøbelige genstande kan det dog i nogle tilfælde være bedre og nemmere at benytte en boblekuvert.

Hos Dania Emballage er vi kendt for at levere et bredt udvalg af emballage i høj kvalitet til en god pris og dette gælder selvfølgelig også for vores boblefolie. Alle typer og størrelser er på lager og kan som udgangspunkt leveres fra dag til dag ved bestilling inden kl. 13.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker hjælp eller vejledning i forhold til hvilken type emballage du bør vælge, så vi sammen kan finde frem til lige netop det, som dækker din virksomheds behov. 

Hvad er boblefolie
Boblefolie, som også kaldes bobleplast eller luftboblefolie blev først lavet af to ingeniører i 1957. Som med mange andre opfindelser, skyldtes opfindelsen et uheld. De to ingeniører forsøgte at lave et tapet som let kunne rengøres, men fik altså i stedet opfundet bobleplasten.

Boblefolie er et elastisk, gennemsigtigt og fleksibelt plastikmateriale, der primært består af luftbobler. Luftboblerne indkapsles mellem to plastikstykker, der samles og forsegles. Boblefolie er et godt emballeringsmateriale til beskyttelse af skrøbelige genstande og desuden vejer det næsten ingenting og er nemt at bruge. Der er altså mange fordele ved at vælge bobleplast som emballering. 

Fordelen ved boblefolie er, at det er et fleksibelt og let emballeringsmateriel. Boblefolie er vandtæt, isolerende, støddæmpende og giver en god beskyttelse af lette genstande (det bør dog ikke anvendes til indpakning af meget tunge varer). Boblefolien leveres i ruller og kan anvendes til beskyttelse af produkter i stort set alle størrelser og former og kan desuden genanvendes.

Flere forskellige typer boblefolie
Boblefolie leveres i mange forskellige udgaver og typer. Du kan selvfølgelig få en boblefolie i en almindelig klar/transparent udgave, men den leveres også i en antistatisk udgave, som især er velegnet til indpakning og beskyttelse af elektroniske komponenter, som f.eks. computere og fotoudstyr. I vores sortiment finder du desuden også boblefolie med papir, som især er god til dig, der normalt både pakker med bølgepap og boblefolie. Hos Dania Emballage har vi et stort udvalg af produkter, der egner sig til beskyttelse, herunder også bølgepap som er et miljøvenligt produkt, som sikrer at dine varer kommer sikkert frem til modtageren.