Når du skal sende mindre og skrøbelige varer, så er boblekuverter den perfekte løsning. Det er nemlig både nemt og billigt at benytte dem til forsendelse.

Fordelen ved boblekuverter er, at de er rigtig gode til at beskytte varer under forsendelsen samtidig med at de vejer meget lidt. Det betyder at du får en rigtig god beskyttelse af skrøbelige genstande, samtidig med at prisen på forsendelse kan holdes nede.

Det er ofte en del billigere at anvende boblekuverter i stedet for eksempelvis papkasser eller æsker. Hvis du pakker i papkasser eller æsker skal du desuden ofte bruge en masse fyld i kassen, som både gør det mere tidskrævende og besværligt at pakke varen. Samtidig er fragtprisen for en papkasse også næsten altid højere end for boblekuverter - selvom det selvfølgelig også afhænger af pakkens vægt og størrelse. 

Med boblekuverter bliver det super nemt og enkelt at pakke dine varer og du slipper for at tænke på fyld og tape til dine pakker. 

De boblekuverter vi har i vores sortiment er klassisk hvide, men for at gøre dem lidt mere spændende kan du eventuelt pifte den op med en logo etiket som findes i mange forskellige former, farver og størrelser.

Model/varenr.: 240021
Pris pr. stk. 1,00 DKK  u/Moms
  • Pris ved 600 stk. 0,65 DKK
Model/varenr.: 240031
Pris pr. stk. 1,50 DKK  u/Moms
  • Pris ved 500 stk. 0,90 DKK
Model/varenr.: 240108
Pris pr. stk. 1,65 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240102
Pris pr. stk. 3,30 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240100
Pris pr. stk. 3,15 DKK  u/Moms
  • Pris ved 500 stk. 2,20 DKK
Model/varenr.: 240081
Pris pr. stk. 1,75 DKK  u/Moms
  • Pris ved 300 stk. 1,25 DKK
Model/varenr.: 240041
Pris pr. stk. 1,65 DKK  u/Moms
  • Pris ved 500 stk. 1,45 DKK
Model/varenr.: 240051
Pris pr. stk. 2,35 DKK  u/Moms
  • Pris ved 500 stk. 1,35 DKK
Model/varenr.: 240107
Pris pr. stk. 2,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240109
Pris pr. stk. 3,10 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240103
Pris pr. stk. 2,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 240101
Pris pr. stk. 4,60 DKK  u/Moms
  • Pris ved 500 stk. 3,20 DKK
Model/varenr.: 240061
Pris pr. stk. 3,00 DKK  u/Moms
  • Pris ved 300 stk. 2,65 DKK
Model/varenr.: 240071
Pris pr. stk. 4,80 DKK  u/Moms
  • Pris ved 300 stk. 3,40 DKK
Model/varenr.: 240091
Pris pr. stk. 5,30 DKK  u/Moms
  • Pris ved 250 stk. 3,75 DKK

Bredt udvalg af billige boblekuverter i høj kvalitet
Boblekuverter, som også kaldes bobleposer, er et populært valg til forsendelse af varer i mange forskellige typer af virksomheder. Boblekuverter er i princippet blot almindelige kuverter, som er foret med et lag af luftbobler. Boblerne med luft beskytter godt og er meget stødabsorberende. Samtidig vejer de minimalt i forhold til mange andre typer beskyttende emballage.

I boblekuverter beskytter det luftpolstrede og vandafvisende indre dine sarte produkter og komponenter. Hos Dania Emballage A/S leverer vi et bredt udvalg af emballage til ekstremt gode priser, samtidig med at kvaliteten og effektiviteten er top.

Anvendelse af boblekuverter
Til afsendelse af skrøbelige produkter, er boblekuverter den perfekte løsning. En boblekuvert er som nævnt ovenfor egentlig blot en konvolut foret med boblefolie, og derfor er de utrolig nemme at have med at gøre. Du stikker blot din vare i kuverten og lukker den. Du behøver således ikke yderligere udstyr på lageret, hvis du bruger boblekuverter til afsendelse af dine varer.

Boblekuverter egner sig bedst til mindre og gerne lidt flade genstande. Det kan eksempelvis være smykker, bøger, billeder eller lignende. Du kan også sagtens sende mindre genstande af glas eller keramik i boblekuverter, men skal måske i sådanne tilfælde overveje lidt ekstra beskyttelse inden i kuverten.

Med boblekuverter får varerne luft omkring sig, samtidig med at de bliver holdt godt på plads. Boblekuverter yder således optimal beskyttelse for mindre, skrøbelige produkter under forsendelse.

Hos Dania Emballage finder du et bredt udvalg af boblekuverter i forskellige størrelser. Kan du ikke finde de rette boblekuverter eller har du svært ved at gennemskue, hvilke boblekuverter, der vil være det bedste valg for dig og din virksomhed? Så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde de helt rette boblekuverter til at dække dine behov.

Boblekuverter med logo

Boblekuverter med logo giver et professionelt indtryk hos modtageren, som hurtigt kan afkode hvem pakken er fra. Hvis du nemt og forholdsvis billigt ønsker at få dit logo på dine boblekuverter, kan du evt. tilsætte dem etiketter med logo. I vores sortiment finder du også et bredt udvalg af fragtetiketter og andre etiketter til forsendelse i mange forskellige størrelser. Kontakt os gerne for hjælp til at få logo på dine kuverter. 

Forsendelse med Post Danmark
Boblekuvertens lette vægt sikrer at du hurtigt og nemt kan sende dine beskyttede varer afsted som maxibreve, uden at risikere høje omkostninger til porto. Når du bestiller boblekuverter hos Dania Emballage, kan du med fordel supplere dit køb med andre produkter som du alligevel mangler til lageret eller til pakkestationen. I vores sortiment finder du også et bredt udvalg af blandt andet følgeseddellommer, papkasser, etiketter mv. så du kan blive klar til at sende dine varer afsted med det samme. For at undgå at du kommer til at betale alt for meget i fragt når du sender pakker med Post Danmark har vi inddelt vores papkasser efter Post DK vægt, så det er nemmere for dig at finde den rigtige papkasse. Se mere i menuen "Papkasser"