Billige boblekuverter

Køb Danmarks bedste og billigste boblekuverter her. I vores sortiment finder du kuverterne i mange forskellige størrelser, ens for alle er, at de er i en høj kvalitet, kan købes til en billig pris og kan leveres hurtigt.

HØJ KVALITET   LAVE PRISER   HURTIG LEVERING

Model/varenr.: 240021
Pris pr. stk. 0,74 DKK  u/Moms
  • Pris ved 600 stk. 0,64 DKK
Model/varenr.: 240031
Pris pr. stk. 0,90 DKK  u/Moms
  • Pris ved 300 stk. 0,80 DKK
Model/varenr.: 240081
Pris pr. stk. 1,15 DKK  u/Moms
  • Pris ved 300 stk. 1,00 DKK
Model/varenr.: 240041
Pris pr. stk. 1,30 DKK  u/Moms
  • Pris ved 3 stk. 1,10 DKK
Model/varenr.: 240051
Pris pr. stk. 1,45 DKK  u/Moms
  • Pris ved 300 stk. 1,25 DKK
Model/varenr.: 240061
Pris pr. stk. 1,70 DKK  u/Moms
  • Pris ved 300 stk. 1,45 DKK
Model/varenr.: 240071
Pris pr. stk. 2,75 DKK  u/Moms
  • Pris ved 300 stk. 2,50 DKK

Bredt udvalg af billige boblekuverter i høj kvalitet
Boblekuverter også kaldet bobleposer er et populært valg til forsendelse af varer. Luft beskytter og vejer minimalt, desuden beskytter det luftpolstrede og vandafvisende indre sarte produkter og komponenter. Hos Dania Emballage A/S leverer vi et bredt udvalg af emballage til ekstremt gode priser, samtidig med at kvaliteten og effektiviteten er top.

Anvendelse af boblekuverter
Til afsendelse af skrøbelige produkter, er en boblekuvert den perfekte løsning. En boblekuvert er en konvolut foret med boblefolie, dermed får varerne luft, samtidig med at den yder optimal beskyttelse for produkter under forsendelse. Hos Dania Emballage finder du et bredt udvalg af boblekuverter i forskellige størrelser. Hvis du nemt og forholdsvis billigt ønsker at få dit logo på boblekuverten kan du evt. tilsætte dem etiketter med logo. I vores sortiment finder du også et bredt udvalg af fragtetiketter og andre etiketter til forsendelse i mange forskellige størrelser.

Forsendelse med Post Danmark
Boblekuvertens lette vægt sikrer at du hurtigt og nemt kan sende dine beskyttede varer afsted som maxibreve, uden at risikere høje omkostninger til porto. Når du bestiller boblekuverter hos Dania Emballage, kan du med fordel supplere dit køb med andre produkter. I vores sortiment finder du også et bredt udvalg af blandt andet følgeseddellommer, papkasser, etiketter mv. så du kan blive klar til at sende dine varer afsted med det samme. For at undgå at du kommer til at betale alt for meget i fragt når du sender pakker med Post Danmark har vi inddelt vores papkasser efter Post DK vægt, så det er nemmere for dig at finde den rigtige papkasse. Se mere i menuen "Papkasser"