Stort udvalg af billige etiketter til fragt og forsendelse

Billige fragtetiketter

FragtetiketterFragtetiketter er noget, som stort set alle der f.eks. sender varer med GLS, Danske fragtmænd, DPD, TNT eller noget helt andet bruger. Fragtetiketterne som også kaldes thermo etiketter leveres i mange forskellige størrelser, de mest brugte er dog 100 x 150 mm og 102 x 192 både i ruller og som falsede etiketter i kasse.
 

Alle typer forsendelsesetiketter

Etiket fragileMed etiketter til forsendelse er det nemt og hurtigt at få sendt dine varer sikkert afsted til kunden. Hos Dania Emballage leverer vi flere forskellige forsendelsesetiketter som tydeligt viser at pakken skal behandles på en speciel måde, f.eks. forsigtig glas etiketten som levres i flere forskellige størrelser. Vi får løbende efterhånden som der er behov for det flere forskellige etiketter på lager. Er der en du skal bruge, som vi ikke har så kontakt os endelig. så kan vi muligvis skaffe den hjem.

 

Papkasser i høj kvalitet til en god pris

Papkasser til forsendelse med Post DanmarkTil forsendelse af dine varer anbefaler vi dig at tage et kig på vores store udvalg af papkasser. Papkasser leveres i et utal af forskellige størrelser og former, i vores sortiment finder du bl.a. almindelig papkasser til forsendelse, postæsker og konfektionsæsker. Det kan en gang imellem godt være uoverskueligt at finde en kasse der passer til lige præcis det behov man har. Derudover er der også andre forhold der skal tages hensyn til når man udvælger hvilke papkasser man sender sine varer i. Sender du dine pakker med Post Danmark skal du f.eks. være opmærksom på at de kører med volumenbaserede priser. Det vil kort sagt sige at vejer din vare f.eks. 2 kg, men du sender den i en stor kasse skal du betale fragtpriser ud fra størrelsen på kassen. Du kan læse mere i vores kategori "Papkasser til forsendelse med Post Danmark"

Gem