Ønsker du at fastgøre følgesedler på varen?
Så anvend en af disse plastlommer med selvklæbende bagside

Følgeseddellommer til alle formål

Hos Dania Emballage kan du hurtigt, nemt og billigt bestille alle de varer du skal bruge til indpakning og forsendelse af varer. Ens for alle vores varer er at de alle lever op til vores kunders forventninger til kvalitet og pris, dette gælder ikke mindst for vores følgeseddellommer. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af følgeseddellommer uden tryk og med tryk samt i mange forskellige størrelser.

Følgeseddellommer i høj kvalitet til en god pris

Høj kvalitet til en god prisFølgeseddellommer til post og forsendelse er selvklæbende plastlommer, som sikrer at dine forsendelser kommer sikkert frem. Det er hurtigt og nemt at anvende følgeseddellommer, du placerer bare følgeseddellommen uden på emballagen og pakken er klar til afsendelse. Fordelen ved lommerne er, at de sikrer at følgesedler og/eller faktura kommer sikkert frem til modtageren, uden at forsendelsen åbnes. Modtageren af forsendelsen vil hurtigt kunne se hvor pakken kommer fra og hvad den indeholder. Er du i tvivl om hvilken følgeseddel der passer bedst til dit produkt, er du velkommen til at kontakte vores emballage rådgivere på tlf. 25 48 22 32.

Papkasser i høj kvalitet

Papkasser til en god prisFor Dania Emballage er det vigtigt at sikre at vores kunder kan sende deres forsendelser med den mest optimale emballage og med mindst muligt spildtid, følgeseddellommer er en af de varer der gør det nemmere for dig at få varerne sendt afsted. Et andet produkt i vores sortiment der er med til at sikre at dine varer kommer godt og sikkert frem til modtageren er vores nøje udvalgte papkasser til en god pris. Papkasserne i vores sortiment er alle i en god kraftig kvalitet. Det som gør vores papkasser bedre end en lang række andre papkasser, som ses på markedet er at de alle er produceret med kraftliner og ikke testliner. For at dække alle kunders behov lagerføres papkasserne i et utal af forskellige størrelser og typer.