Hos Dania Emballage lagerfører vi et bredt udvalg af fragtetiketter samt andre former for etiketter. Nedenfor finder du de mest populære størrelser, men bruger du fragtetiketter i andre størrelser, så kontakt os endelig. Vi kan nemlig levere lige præcis den størrelse og den kvalitet som du har behov for - helt ned i forholdsvis små mængder.

Det er vigtigt, at vælge en fragtetiket som passer i størrelsen til det fragtfirma du anvender. Anvend filter funktionen til at få hjælp til hvilken størrelse du skal bruge.

Fragtetiketter PostnordDanske Fragtmænd etiketterFragtetiketter DAO 365Fragtetiketter GLSPakkelabels.dk fragtetiketterFragtetiketter BRINGFragtetiketter CoolRunnerEtiketter ConsignorFragtetiketter UPSFragtetiketter DPD

Model/varenr.: 210045
Pris pr. stk. 69,00 DKK  u/Moms
  • Pris ved 36 stk. 65,00 DKK
  • Pris ved 54 stk. 60,00 DKK
Model/varenr.: 210046
Pris pr. stk. 375,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 210039
Pris pr. stk. 125,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 210050
Pris pr. stk. 69,00 DKK  u/Moms
  • Pris ved 32 stk. 65,00 DKK
  • Pris ved 64 stk. 60,00 DKK
Model/varenr.: 210051
Pris pr. stk. 300,00 DKK  u/Moms

Adresselabels til print
Hos Dania Emballage finder du et bredt udvalg af emballage til forsendelse og indpakning af varer og vi forhandler et bredt udvalg af etiketter, herunder fragtetiketter, også kaldet thermoetiketter eller adresse labels. Hos os kan du altid hurtigt, nemt og billigt købe emballage, så der er både mange penge og tid at spare ved at handle hos os. Vores fragtetiketter kommer i flere forskellige størrelser, både som fragtetiketter på rulle og falsede i kasser, ens for dem alle er, at de er thermoetiketter med permanent lim og med perforering.

Etiketter til mærkning af pakker
Indeholder dine forsendelser varer som skal håndteres på en bestemt måde, er det vigtigt at mærke pakkerne med en label, der gør fragtmanden, kunden mv. opmærksom på dette. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af forsendelsesetiketter f.eks. etiketter med teksten "Do not stack", "Forsigtig glas", eller "brug ikke kniv". Har du behov for en etiket, som ikke er i vores sortiment, så er du velkommen til at kontakte os, vi kan højst sandsynligt skaffe den. Alle etiketterne leveres i stærke farver som tiltrækker opmærksomhed under transporten.