Skal du bruge gaveæsker til firmajulegaver, smykkeæsker eller gavebakker til stort og småt, er du kommet til det helt rette sted. Vi lagerfører nemlig en del forskellige typer af æsker og kasser, se også vores udvalg af blandt andet træuld og silkepapir, der hurtigt og nemt tager dine gaveæsker til et helt andet niveau. Alle vores gaveæsker er naturligvis i en god og stærk kvalitet.

Model/varenr.: 311056
Pris pr. stk. 6,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311040
Pris pr. stk. 18,00 DKK  u/Moms
  • Pris ved 100 stk. 16,75 DKK
Model/varenr.: 311051
Pris pr. stk. 5,75 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 4,50 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 6,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311021
Pris pr. stk. 9,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311023
Pris pr. stk. 11,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311025
Pris pr. stk. 12,00 DKK  u/Moms

Gaveæsker til flot indpakning
Hos Dania Emballage arbejder vi konstant udvide vores sortiment og gøre det muligt for vores kunder at samle alle deres indkøb af emballage ét sted. Dette gælder ikke mindst inden for området inden for gaveindpakning hvor vi har et bredt og alsidigt sortiment af gaveæsker i flere forskellige typer og størrelser samt et bredt udvalg af tilbehør som f.eks. træuld, sizzlepak og silkepapir i mange forskellige farver. Vores brede udvalg af standard emballage sikrer at du, som kunde stort set altid kan være sikker på at kunne finde en emballage, der passer til dine ønsker og behov.

Gaveæsker der lige gør dét ekstra
En gaveæske er en nem og elegant løsning til f.eks. julegaver, firmagaver, kundegaver etc. og viser at du lige har gjort dét ekstra for at gøre gaven ekstra lækker og attraktiv. Ud over at gaveæsken giver gaven et elegant look så bidrager den jo også med at beskytte gaven i tilfælde af stød og slag under transport. Alle gaveæskerne er naturligvis fremstillet i kraftige materialer, så gaven er beskyttet på bedst mulig vis.

Nem opbevaring
Alle gaveæsker leveres plano, det vil sige usamlede, så de optager mindst mulig plads på dit lager eller pakkeområde. Og de er meget nemme at samle uden brug af lim eller tape. Hvis du ønsker at beskytte din gave ekstra meget kan du eventuelt benytte vores træuld eller f.eks. papir pakkefyld.