Materialer til en flot indpakning

Ønsker du at give dine gaver et ekstra pift, så er en flot gaveæske med silkepapir eller træuld i bunden både en nem og forholdsvis økonomisk løsning. Hos Dania Emballage finder du forskellige produkter, der gør det nemt at levere en flot gave til dine kunder, ansatte mv. Vores sortiment udvider sig hele tiden, så er der noget du skal bruge, som du ikke kan finde på siden, så kontakt os endelig.

Flotte gaveæsker i åben bølge

For ikke at gøre det alt for uoverskueligt at finde frem til en emballage der kan bruges til lige præcis det formål den var tiltænkt har vi valgt kun at have de mest populære typer og størrelser af gaveæsker i vores sortiment. I vores sortiment af gaveæsker finder du bla. både naturfarvede / brune og sorte gaveæsker med hank, gaveæsker med håndtag og gavekurve. Kan du ikke finde en æske der passer til dine gaver, så kontakt os endelig så vi kan hjælpe med at finde et alternativ.

 

Træuld til det rustikke look

Træuld er et meget dekorativt naturprodukt, som er yderst velegnet som fyld i gaveæsker. Samtidig beskytter træulden også varen under forsendelse. Træulden produceres i Danmark og består udelukkende af træspåner fra danske træer.

 

Silkepapir i flotte farver

Hos Dania Emballage har vi silkepapir i RIGTIG mange forskellige farver på lager. Desuden leverer vi også silkepapir med forskellige motiver, som f.eks. prikker, striber og julemotiver. Med silkepapir kan du gøre din gaveindpakning rigtig flot, silkepapiret bidrager nemlig til at give gaverne et eksklusivt look. Silkepapiret kan også anvendes i vores postæsker og konfektionsæsker, hvor silkepapiret både kan anvendes som kassefyld og dekoration.