Strækfilm til gode priser

Håndstrækfilm i høj kvalitet til en god pris. Håndstrækfilm anvendes til manuel indpakning og sikring af et bredt udvalg af forsendelser. Strækfilmen anvendes bl.a. til at vikle om papkasser og andet pallegods. Strækfilm er nemt at bruge, folien strækker sig og lægger sig ind til varen der omvikles, så varerne holdes på plads under transport. Hos Dania emballage leverer vi både sort og klar / transparent strækfilm. For nemmere at kunne håndtere strækfilmen anbefaler vi at man anvender rullen sammen med en dispenser.

Hvis du har behov for en hel palle kan du få oplyst gældende dagspris ved at kontakte os.

Populær
Model/varenr.: 130102
3 anmeldelser

45 cm x 300 m x 20 my
Pris pr. rulle

Mængderabat på dette produkt - spar op til 47 %

95,00
( 118,75 )
Model/varenr.: 130181
1 anmeldelser

45 cm x 300 m x 20 my
Pris pr. rulle

Mængderabat på dette produkt - spar op til 39 %

99,50
( 124,38 )

Håndter strækfilmen lettere

For lettere håndtering af håndstrækfilm anbefaler vi dig at bruge en dispenser sammen med. Dispenser gør det nemmere at holde strækfilmen men du vikler den om varen eller pallen. Der findes et bredt udvalg af dispensere på markedet. Hos Dania Emballage har vi valgt kun at tilbyde én dispenser, som er i høj kvalitet og derfor kan tåle en del. Dermed undgår du at skulle købe en ny hver anden måned.

 

Bredt udvalg af strækfilm

For at gøre det mere overskueligt at handle i webshoppen har vi valgt kun at tilbyde et begrænset udvalg af størrelser og typer. Men skal du bruge andre typer strækfilm, det kan både være håndstrækfilm og maskinstrækfilm, så tøv ikke med at kontakte os. For altid at kunne levere lige præcis den emballage vores kunder har brug for lagerfører vi nemlig et hav af forskellige typer strækfilm.

 

Altid høj kvalitet til gode priser

Hos Dania Emballage har vi valgt generelt kun at tilbyde vores kunder emballage nøje udvalgt ud fra høje krav til pris og kvalitet. For at kunne sikre at vores kunders forsendelser altid kommer sikkert frem lagerfører vi bla. et meget bredt udvalg af papkasser – alle i den høje kvalitet, som vores kunder efterhånden forventer at modtage. På trods af at vores papkassers kvalitet er højere end de generelle papkasser man finder på markedet, så formår vi pga. vores mange års erfaring i branchen og vores volumen at tilbyde kunderne papkasserne til en ret god pris. Dette gælder også langt de fleste af vore andre emballager i webshoppen.