Brunt indpakningspapir i mange forskellige størrelser

Her finder du indpakningspapir i flere forskellige størrelser. Indpakningspapiret som også kaldes fidele er fremstillet af glittet brunt kraftpapir og er velegnet til såvel indpakning af produkter som til beskyttelse indvendigt i forsendelser. Indpakningspapiret anvendes bl.a. til emballering, kassefyld, indpakning, afdækning og mellemlæg. Indpakningspapiret leveres i mange forskellige størrelser, alt efter dine behov.

64,00
( 80,00 )
90,00
( 112,50 )
94,00
( 117,50 )
96,00
( 120,00 )
120,00
( 150,00 )
218,50
( 273,13 )
218,50
( 273,13 )

Papir til indpakning og afdækning

Brunt indpakningspapir kan anvendes til mange forskellige opgaver, både til indpakning, afdækning og beskyttelse inden i papkassen. Det brune indpakningspapir er ideelt til forsendelse af både store og små pakker og fås i mange forskellige størrelser. Det brune indpakningspapir i vores sortiment er i en ekstra kraftig kvalitet på 65 g/m2 og er derfor ideel til dig som gerne vil sikre at dine varer er ekstra godt beskyttet. Desuden egner dette kraftige papir sig os til afdækning da det er meget slidstærk. Ønsker du at vide mere om papiret, kan du f.eks. tage et kig på indpakningspapiret i størrelsen 100 cm x 50 m.

 

Pak nemt med indpakningspapir

Med det brune papir i ruller, kan du hurtigt og nemt og billigt pakke dine forsendelser ind. Rul papiret ud på bordet, skær det i den størrelse du skal bruge for at undgå for meget spild og pak forsendelsen ind. Husk også at anvende en god pakketape så du undgår at papiret går op under forsendelsen. Du finder mange forskellige typer af tape i vores sortiment, en meget populær type tape er den vi kalder Akryl L/N tape.

 

Skal der tages specielle hensyn til din forsendelse?

I vores sortiment finder du flere forskellige typer af etiketter til forsendelse, alle med forskellige budskaber, som f.eks. forsigtig glas, do not stack eller brug ikke kniv. Etiketterne er alle i en høj kvalitet, så de ikke bliver slidt af under transporten og har alle den egenskab at de gør fragtmanden opmærksom på at der skal tages specielle hensyn til din pakke. Er du i tvivl om hvilken etiket du skal bruge eller hvordan du skal pakke dine varer ind, står vi til rådighed både på mail og telefon.