0,74  u/Moms
0,90  u/Moms
1,15  u/Moms
1,30  u/Moms
1,45  u/Moms
1,70  u/Moms
2,75  u/Moms
3,25  u/Moms
75,00  u/Moms
335,00  u/Moms
69,00  u/Moms
57,35  u/Moms
Populær
268,00  u/Moms
1,90  u/Moms
3,88  u/Moms
4,20  u/Moms
4,20  u/Moms
108,00  u/Moms
81,00  u/Moms
141,50  u/Moms
66,00  u/Moms
Populær
101,00  u/Moms
146,00  u/Moms
273,00  u/Moms
325,00  u/Moms

Miljøvenligpakning

Vi støtter Miljøvenlig Pakning
MiljøvenligPakning er et frivilligt initiativ startet på baggrund af et samarbejde mellem flere virksomheder, der alle ønsker at gøre en indsats for at virksomheder der sender pakker, pakker med med omtanke for miljøet. Grundtanken med MiljøvenligPakning er at samle en masse virksomheder der deler samme omtanke og på samme tid sprede budskabet, samt udbrede kendskabet til den indvirkning emballage har på jordens ressourcer. Og ikke mindst vejlede virksomheder i hvordan de pakker miljøvenligt.

Råd til miljøvenlig-pakning
• Der bruges minimal emballage hver gang det er muligt
• Der bruges genanvendelig emballage
• Der bruges emballage fremstillet af genbrugsmateriale
• Der bruges emballage i høj kvalitet for at undgå ekstra emballage
• Der bruges den mindst mulige papkasse
• Der bruges miljøvenligt kassefyld til at udfylde papkassen med
• Der printes en minimal mængde af pakkesedler, følgesedler mv.

Bæredygtighed som standard
Hos Dania Emballage er vi meget engageret i miljøet og gør derfor en indsats for at bidrage til en bæredygtig verden. Dette gør vi bla. ved at tilbyde vores kunder pap emballage fremstillet af genbrugspapir og genanvendeligt pap samt plast emballage der kan genanvendes. Vi fører et bredt udvalg af genanvendelig emballageartikler, som konstant udvikles og optimeres, for på den måde at minimere affald fra emballerede produkter. Desuden gør vi en indsats for at rådgive vores kunder om, samt gøre det lettere for vores kunder at finde frem til de produkter der skåner miljøet mere end andre.

Vi har fokus på grønne indkøb
Emballage er uundværligt, men resulterer desværre også i store mængder affald! Derfor er det vigtigt at vi alle gør vores for at skåne miljøet. En stor del af vores arbejde består naturligvis også i at købe ind med fokus på miljøet. Det gør vi bl.a. ved primært at købe produkter der er fremstillet i Europa, desuden opfordrer vi kraftigt vores producenter til også at engagere sig for miljøet i forbindelse med produktion af varer.

Et bæredygtigt emballage valg
For at minimere påvirkningen af miljøet, spiller emballagens egenskaber og design en vigtig rolle. Derfor har vi hos Dania Emballage meget fokus på at føre et bredt udvalg af emballage i ekstra høj kvalitet, for dermed at kunne minimere brugen af den emballage vores kunder bruger til forsendelse af varer og dermed minimere mængden af affald fra de emballerede varer.