Postæske 108 x 86 x 60 mm

Pris pr. stk. 2,83 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 310401

Pris pr. stk.

Postæsker fås i mange forskellige størrelser og gør det muligt for dig at tilbyde en billig, sikker og effektiv levering. Postæskerne i vores sortiment er i ekstra kraftig kvalitet, så du dermed ALTID kan være sikker på at varerne kommer sikkert frem og ikke bliver beskadiget under forsendelse. Postæsken leveres plano så den ikke fylder meget på lageret.

Forsendelse med Postnord

Med Postnord kan du sende pakker der vejer op til 35 kg til både virksomheder og private i Danmark. Forsendelser til udlandet og returpakker fra udlandet må højst veje 20 kg.

 

Når du sender pakker med PostNord, kan du vælge mellem flere forskellige fragtprodukter:

PostNord Parcel MyPack Collect MyPack Home
Når du skal sende til erhvervsvirksomhed Når du skal sende til privatpersoner, der skal hente forsendelserne på posthuset eller i pakkeboksen Når du skal sende til en privatpersoner, der skal have forsendelser leveret derhjemme

Mål og dimensioner

Når du sender med PostNord er det vigtigt, at du overholder de tilladte pakkedimensioner og vægt. Hvis du sender en pakke hvor målene falder udenfor de tilladte mål, risikerer du at pakken håndteres som en palle, og du vil blive opkrævet PostNord’s gældende pallepriser.

 

Volumenvægt

Volumenvægten (dimensionale vægt) dækker over en pakkes pladsforbrug og den beregnes på følgende måde:

Volumenvægt = Længde x højde x bredde (alle angivet i meter) x Z

Z er en af transportørens fastsatte faktor.

Hos PostNord er Z = 280.

PostNord faktureret vægt er det maksimale af henholdsvis den fysiske vægt og volumenvægten.

Forsendelse med GLS

Forsendelse med GLS

Med GLS kan du sende pakker på op til 20 kg. 

Når du sender pakker med GLS, kan du vælge mellem flere forskellige fragtprodukter:

Pakkeshop Omdeling privat Omdeling erhverv
GLS tilbyder mere end 1.500 udleveringssteder i Danmark. Omdeling til privat er især godt hvis du sender store og/eller tunge pakker, da dine kunder ikke behøver at tænke på, hvordan pakken skal fragtes hjem. Mange vælger at få leveret pakker til deres arbejdsplads. Det giver GLS omdeling til erhverv dig mulighed for at tilbyde.

Mål og dimensioner

Når du sender pakker med GLS, er det vigtigt at du overholder de tilladte pakkedimensioner og vægt. Falder pakkens mål udenfor de tilladte mål, vil du for indenlandske pakker blive opkrævet et oversize-gebyr på kr 100,- ekskl. moms. Ved meget store forsendelser risikerer du at din pakke bliver håndteret som en stykgods eller palle, og vil dermed blive opkrævet prisforskellen op til GLS’ gældende priser hertil.

GLS afregner efter fysisk vægt, når pakken falder indenfor de tillladte mål.