Forsendelsesposer i høj kvalitet

 HØJ KVALITET   LAVE PRISER   HURTIG LEVERING

Postordreposer er for mange, især webshops og indenfor tøjbranchen en rigtig god og økonomisk løsning. Postordreposerne leveres i et utal af forskellige formater og er en ideel emballage til at sende tøj, sko, børneudstyr, tekstiler osv. i. Vi leverer postordreposer / Co-Ex poser i en kraftig og uigennemsigtig kvalitet med en stærk forsegling. Forsendelsesposerne forhindrer uvedkommende i at se hvad posen indeholder og i at bryde forseglingen uden at det kan ses.

179,00  u/Moms
275,00  u/Moms
432,00  u/Moms
83,00  u/Moms
496,00  u/Moms
474,00  u/Moms

Emballage til faste lave priser
Hos Dania Emballage finder du et bredt udvalg af emballage til indpakning og forsendelse af varer. Emballagerne i vores sortiment er nøje udvalgt ud fra vores egne og vores kunders høje forventninger og krav til kvalitet og pris samtidig med at varerne leveres dagen efter bestilling, ved bestilling senest kl. 13. Sortimentet af emballage spænder bredt hvilket gør det muligt for dig at samle alle indkøb af emballage ét sted.

Fragtetiketter til forsendelse af dine varer
De fleste der sender varer bruger fragtetiketter og derfor finder du selvfølgelig også dem i vores sortiment. Fragtetiketterne, som også kaldet pakkelabels eller thermo etiketter kommer i flere forskellige størrelser, både som fragtetiketter på rulle og falsede i kasser, for dem alle er, at de er thermoetiketter med permanent lim og med perforering.

Praktisk pose med lynlås lukning
Til forsendelse og opbevaring af småting er lynlåsposer næsten uundværlige. Den praktiske lynlås gør det nemt at åbne og lukke posen så mange gange du vil og gør den derfor yderst velegnet til f.eks. at sortere forskellige ting i. Hvis du vælger lynlåsposerne med skrivefelt er det desuden nemt at skrive uden på hvad den indeholder. De mange forskellige størrelser gør, at det burde være muligt at finde en pose som passer lige præcis til behovet.