Skumfolie i høj kvalitet til gode priser

Skumfolie billig prisSkumfolie også kaldet skumfoam eller foam leveres i mange forskellige størrelser og typer. Vi leverer både skumfolie i ark og skumfolie i rulle.

Bredt udvalg af skumfolie

Skumfolie, som også kaldes skumfoam eller bare foam er et elastisk, blødt og meget let materiale til indpakning af varer, som f.eks. computere, billeder, glas, porcelæn mv. som ikke må blive ridsede. Skumfolie yder maksimal beskyttelse og findes i mange forskellige størrelser og tykkelser, så det er muligt for dig at finde lige præcis den type, som passer bedst til indpakning af dine varer. I vores sortiment finder du både skumfolie i ruller og i ark.

Find en kasse der kan passe!

Til forsendelse af varer er det også en rigtig god ide at finde en papkasse der passer til de varer du har i dit sortiment. I vores sortiment har vi RIGTIG mange forskellige typer og størrelser af papkasser. For at gøre det lidt mere overskueligt for dig at finde rundt i, har vi derfor opdelt alle kasserne i kategorier, så dig der f.eks. sender pakker med Post Danmark hurtigt kan finde papkasser, som overholder en bestemt volumenvægt. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge eller hvordan du finder den, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig gerne med at finde lige præcis den eller de papkasser de passer bedst til dit behov.

Udfyld overskydende plads i papkassen med miljøvenligt papirfyld

Har du overskydende plads i dine papkasser, kan vi helt klart anbefale dig Speed Man Box. Med SpeedMan Box kan du hurtigt, nemt og billigt udfylde overskydende plads i dine papkasser og samtidig give dine produkter ekstra beskyttelse. Kassefyldet er yderst velegnet til mindre lagre, som ikke har plads eller råd til at have en dyr papirfyld maskine stående. Du kan læse mere om speedman box i menuen kassefyld.