Kæmpe udvalg af tape

Hos Dania Emballage finder du tape til mange forskellige formål. Vi har et bredt udvalg af af kvalitetstape til rigtig gode priser, sortimentet spænder bredt, pakketape, farvet tape og afdækningstape er bare nogle af de typer vi leverer. Klik på den enkelte kategori for at læse mere om den enkelte type tape. Er du i tvivl om hvilken type tape du skal bruge er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

 

Pakketape i mange forskellige bredder

Når du køber tape hos Dania Emballage, kan du altid være sikker på at få den bedste kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser. Vores meget brede udvalg af pakketape giver dig mulighed for at kunne vælge lige præcis den størrelse og type pakketape du ønsker samt muligheden for at vælge imellem mange forskellige farver. Da de mange forskellige typer tape ofte skaber forvirring hos den helt almindelige bruger af pakketape har vi lavet en lille guide, som gerne skulle kunne give dig et overblik over hvilken tape, som egner sig bedst til dit behov, læs mere under "Pakketape". Er du i tvivl, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne med at komme frem til den helt rigtig type pakketape for dig.

 

Få tryk billig reklame på tapen

Tape med tryk er en billig og forholdsvis enkelt form for markedsføring af din virksomhed. Vi kan trykke på helt ned til 1 kasse (36 ruller) 50 mm x 66 m tape, som er den mest solgte størrelse pakketape, og vi kan trykke på både PP og PVC tape med forskellige typer lim.