Find den rigtige tape dispenser her

Når du har den rigtige pakketape skal du selvfølgelig også have den rette tape dispenser. Vi leverer vi et bredt udvalg af tapedispensere hvilket gør det muligt for dig at finde netop den tape dispenser, som dækker dit behov.

Bredt udvalg af tapedispensere

Hos Dania Emballage finder du et udvalg af de mest populære tapedispensere, hvad enten det er en håndholdt tapedispenser du skal bruge, en poselukker eller en borddispenser, så er du kommet til det helt rette sted. Alle tapedispenserne i vores sortiment er alle i en rigtig god kvalitet, der kan holde til stort set alle opgaver. Dog skal de siges at nogle typer er mere robuste end andre, det kan du læse mere om på hver enkelt tape dispenser. 

Stort udvalg af pakketape

Til hvert enkelt type tapedispenser leverer vi selvfølgelig også en pakketape som passer til. Der er findes et hav af forskellige typer pakketape, grunden til dette er, at hver enkelt type pakketape har specielle egenskaber, som dækker behovet hos de mange forskellige typer af forsendelser og pakkeområder. Desuden leveres pakketape f.eks. også i low noise udgaver hvilket betyder at tapen støjer væsentligt mindre end andre typer tape, hvilket mange foretrækker især i pakkemiljøer hvor der er forholdsvist stille.

 

Du kan også få logo på tapen

Ud over det brede udvalg af tape typer er der desuden også den mulighed at du kan få dit logo trykt på tapen. Som kunde hos Dania Emballage kan du få dit logo trykt på stort set alle typer tape. Dog er der enkelte tapetyper som vi hellere vil anbefale end andre, derfor tilbyder vi som standard kun PP solvent tape med tryk samt PP hotmelt tape med tryk. Ønsker du tryk på andre typer tape er du velkommen til at sende os en mail eller ringe til os på tlf. 25 48 22 32 og høre mere.